Iohannis şi Orban au testat trenul către Aeroportul Otopeni. Călătorii ar putea folosi ruta cel mai devreme în decembrie

Klaus Iohannis au testat astăzi trenul către Aeroportul Otopeni, care urmează să circule o dată la 50 de minute, iar călătoria durează 17 minute. Ministrul Transporturilor, Nicolae Bode, spune că trenul ar putea fi folosit, cel mai devreme, de călători din luna decembrie.

913 afișări
Imaginea articolului Iohannis şi Orban au testat trenul către Aeroportul Otopeni. Călătorii ar putea folosi ruta cel mai devreme în decembrie

Iohannis şi Orban testează trenul către Aeroportul Otopeni. Ruta ar putea fi dată în folosinţă în decembrie

Klaus Iohannis, Ludovic Orban şi Lucian Bode testează azi trenul pe ruta Gara de Nord – Aeroportul International Henri Coanda.

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a declarat în urmă cu o săptămână că linia de cale ferată Gara de Nord-Aeroportul Otopeni ar putea fi dată în folosinţă în 12 decembrie, odată cu noul mers al trenurilor. El spune că distanţa dintre Gara de Nord şi Aeroport va fi parcursă în 15-17 minute.

Acestă linie de tren trebuia să fie gata în iunie 2020 pentru Campionatul European de Fotbal Euro 2020, însă au amânat termenul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici