Ionuţ Stroe a primit aviz pozitiv pentru funcţia de ministru al Sportului

Ionuţ Stroe, propus la Tineret şi Sport, a primit aviz pozitiv pentru funcţia de ministru, după audieri de aproape o oră în comisiile din Parlament. La auderile miniştrilor propuşi în Guvernul Ludovic Orban 2, Stroe primise aviz negativ.

244 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Stroe a primit aviz pozitiv pentru funcţia de ministru al Sportului

Ionuţ Stroe a primit aviz pozitiv pentru funcţia de ministru al Sportului

Ionuţ Stroe a primit aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate, pentru funcţia de ministru al Sportului.

Parlamentarii s-au răzgândit în privinţa lui Stroe, care a fost avizat negativ în urmă cu o lună, la audierile pentru învestirea Guvernului Orban 2.

Votul de învestire al Guvernului Florin Cîţu ar putea avea loc săptămâna viitoare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici