Liderii politici comentează decizia preşedintelui

Liderii politici au comentat, pentru MEDIAFAX, decizia preşedintelui Traian Băsescu, de a promulga legea de mărire cu 50% a salariilor din educaţie.

24 afișări
Imaginea articolului Liderii politici comentează decizia preşedintelui

Liderii politici comentează decizia preşedintelui

Frunda: Preşedintele Băsescu a decis "electoral" la legea salariilor profesorilor

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a criticat, vineri, decizia preşedintelui Băsescu, el considerând că şeful statului a hotărât "electoral" şi că "nu a avut curajul" să retrimită legea în Parlament.

"Preşedintele nu a avut curajul să-şi asume responsabilitatea retrimiterii legii la Parlament. A decis electoral. E rău ce a făcut şi se contrazice pentru că la Bruxelles a criticat Parlamentul pentru aceasta. După părerea mea, foloseşte o dublă măsură", a declarat senatorul Frunda.

În opinia acestuia, "între decizia logică şi cea pur personală de a câştiga alegerile" preşedintele Băsescu a ales-o pe a doua.

Citește mai departe:

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici