Ludovic Orban, în şedinţă restrânsă la sediul din Modrogan. Liderul PNL are câte trei nume pentru fiecare minister

Ludovic Orban i-a chemat, marţi, pe liderii grupurilor parlamentare Raluca Turcan şi Florin Cîţu la o întâlnire, de la ora 15.00, la sediul PNL din Modrogan, au declarat surse din partid, pentru MEDIAFAX.

2646 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban, în şedinţă restrânsă la sediul din Modrogan. Liderul PNL are câte trei nume pentru fiecare minister

Ludovic Orban, în şedinţă restrânsă la sediul din Modrogan. Liderul PNL are 3 nume pentru fiecare minister

Preşedintele liberalilor ar avea câte trei nume pentru fiecare dintre cele 16 ministere din viitorul Executiv, au adăugat sursele citate. 

Discuţiile vor viza şi strategia PNL în Parlament pentru susţinerea viitorului Guvern. 

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, începând de vineri, mai multe rânduri de consultări cu partidele parlamentare în vederea formării noului Guvern. Şeful statului a avut întâlniri, luni, cu Eugen Tomac, Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta, iar marţi cu Dan Barna, Kelemena Hunor şi Ludovic Orban.

Klaus Iohannis va susţine o declaraţie de presă, marţi la Palatul Cotroceni, de la ora 17.00. Preşedintele este aşteptat să anunţe prim-ministrul desemnat.

Încrederea Cabinetului Dăncilă a fost retrasă prin adoptarea moţiunii de cenzură, în plenul reunit de joi al Parlamentului.

PNL a stabilit în urmă cu mai mult timp, în forurile statutare, ca Ludovic Orban să fie propunerea de premier.

Taguri:
orban,
pnl,
minişri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici