Ludovic Orban, despre candidatura lui Crin Antonescu. Sunt 49 de candidaţi. Fiecare va fi evaluat în mod obiectiv

Preşedintele PNL, Ludovir Orban, a declarat sâmbătă, la un post TV, că, în prezent, nu este sigur dacă fostul lider al partidului, Crin Antonescu, va fi pe o poziţie eligibilă pentru alegerile europarlamentare. El a mai spus că sunt 49 de liberali înscrişi în listă, iar fiecare ”are şansa lui”.

3306 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban, despre candidatura lui Crin Antonescu. Sunt 49 de candidaţi. Fiecare va fi evaluat în mod obiectiv

Luudovic Orban, despre candidatura lui Crin Antonescu. Sunt 49 de candidaţi. Fiecare va fi evaluat în mod obiectiv

”Şi-a depus candidatura şi dl. Antonescu, dar aş dori să discutăm despre lista de candidaturi după ce se finalizează procedura de desemnare a candidaţilor. Până atunci, există 49 de candidaţi înscrişi în listă, despre care nu mă voi referi. Fiecare are şansa lui şi merită ca această şansă fie evaluată în mod obiectiv, în funcţie de criteriile stabilite”, a declarat la Digi24 Ludovic Orban.

Întrebat de realizator dacă există vreo candidatură ”bătută în cuie”, preşedintele PNL a răspuns negativ.

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, pe 18 septembrie, pentru MEDIAFAX, că şi-a depus documentaţia pentru o candidatură pe listele partidului la alegerile europarlamentare din 2019. De asemenea, şi-au mai depus candidatura pentru a fi pe lista PNL Vasile Blaga şi Siegfried Mureşan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici