Marcel Ciolacu: Ministrul Energiei nu a primit un cec în alb de la PSD

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că ministrul Energiei nu a primit un cec în alb de la social-democraţii care miercuri au contribuit la respingerea moţiunii care l-a vizat pe demnitar.
  • Nu căutăm vinovaţi, căutăm soluţii la criza din energie, a spus şeful PSD.
253 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: Ministrul Energiei nu a primit un cec în alb de la PSD

Marcel Ciolacu: Ministrul Energiei nu a primit un cec în alb de la PSD

Marcel Ciolacu a anunţat că Guvernul va propune foarte repede o soluţie pentru criza din energie.

„Am avut azi o discuţie cu prim-ministrul, până la şedinţa de guvern cred că Guvernul va veni cu o abordare... Important că pe lunile februarie avem ceva eficient, avem o garanţie”, a declarat preşedintele PSD la un post de televiziune.

Miercuri, membrii coaliţiei de guvernare au vorbit patru ore despre măsurile care vor vor fi luate după ce expiră plafonările şi compensaţiile acordate de Guvern.

„Pachetul gândit de noi a fost prezentat prim-ministrului, s-a lucrat în grup, s-a lucrat patru ore pe soluţiile noastre şi pe soluţiile venite de la Ministerul Energiei”, a explicat Marcel Ciolacu

Liderul PSD a mai declarat că ministrul Energiei, Virgil Popescu, nu a primit un cec în alb prin respingerea moţiunii care l-a vizat.

Azi ministrul Energiei nu a primit un cec în alb, PSD nu a putut să fie parte la ipocrizia USR, niciun ministru nu are un cec în alb... urgenţa nu este să căutăm vinovaţi”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Soluţiile ar putea să apară în următoarele şapte zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici