Marcel Ciolacu: Pare că asistăm la comemorarea economiei / Românii au o vorbă: „Nasol moment, faină colivă”

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că din ”discursurile triste şi goale” de la lansarea programului ”Reclădim România” pare mai degrabă că asistăm la o comemorare a economiei, „dar românii au o vorbă: nasol moment, faină colivă”.

2833 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: Pare că asistăm la comemorarea economiei / Românii au o vorbă: „Nasol moment, faină colivă”

Sursa FOTO: Facebook Marcel Ciolacu

„Se lungeşte plictiseala! Relansarea economică a ţării dintre găurile terenului de golf, cu liberali pe post de steguleţe este cea mai ciudată imagine a anului. Preşedintele Iohannis este clar cu mintea la crosă, nu la firmele locale, iar cei câteva zeci de liberali plictisiţi de audienţă rezistă doar cu gândul la cocktailul de după”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu, în timp ce evenimentul Guvernului era în derulare.

El a acuzat că discursurile preşedintelui Klaus Iohannis şi premierului Ludovic Orban au fost ”triste şi goale”.

„Sincer, după aceste discursuri triste şi goale, ce arată că guvernanţii nu înţeleg nici măcar ce au copiat din programul economic al PSD, pare mai degrabă că asistăm la o comemorare a economiei de care nu s-au ocupat absolut deloc până acum, asta ca să nu spun direct parastas. Pentru aşa ceva, românii au o vorbă: nasol moment, faină coliva”, a conchis social-democratul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici