Marian Oprişan, după ce a pierdut dominaţia pe care o deţinea de 20 de ani în Vrancea: „Pentru mine, lupta continuă”

  • Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, şi-a luat rămas bun de la alegătorii vrânceni prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.
  • El şi-a recunoscut înfrângerea în alegeri şi a anunţat că va continua să se implice în politică.
2990 afișări
Imaginea articolului Marian Oprişan, după ce a pierdut dominaţia pe care o deţinea de 20 de ani în Vrancea: „Pentru mine, lupta continuă”

Marian Oprişan, după ce a pierdut funcţia pe care o deţinea de 20 de ani : „Pentru mine, lupta continuă”

Mesajul lui Marian Oprişan este pentru toţi cetăţenii judeţului Vrancea. Oprişan a dezvăluit faptul că va continua să se implice în politică.

„Dragii mei vrânceni. Vă mulţumesc din suflet, tuturor! Mulţumesc şi mă înclin cu recunoştinţă în faţa celor care aţi avut încredere în mine şi în proiectele mele şi m-aţi votat. Mulţumesc şi celor care aţi avut o altă opţiune şi nu m-aţi votat. Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viaţă şi carieră judeţului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat şi am muncit cu toată forţa şi determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni şi sunt mândru de tot ce am reuşit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârşit, pentru binele dumneavoastră. Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor şi a realizărilor fiecăruia. Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne acelaşi OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele şi îi va ajuta, cu toată puterea”, scrie în mesajul liderului PSD Vrancea.

Marian Oprişan este preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea din anul 2000. La alegerile locale de duminică, 27 septembrie, el a pierdut funcţia pe care o deţinea de 20 de ani. Câştigătorul alegerilor a fost Cătălin Dumitru Toma, candidatul PNL şi USR PLUS.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici