Marian Rasaliu infirmă plecarea din PDL: Nu am avut niciodată intenţia să părăsesc partidul

Senatorul Marian Rasaliu menţionează, într-un comunicat, că, în calitate de membru al PDL cu o vechime de aproximativ 16 ani, nu a avut niciodată intenţia să părăsească partidul, "ca atare nici acum".

372 afișări
Imaginea articolului Marian Rasaliu infirmă plecarea din PDL: Nu am avut niciodată intenţia să părăsesc partidul

Marian Rasaliu (Imagine: cdep.ro)

"Este cunoscut faptul că în «frământările» vieţii cotidiene există riscul unei insuficiente documentări, acest fapt, de regulă, conducând la producerea unor dezinformări publice. Prezentul comunicat de presă îşi propune să elimine orice speculaţie referitoare la plecarea mea din PDL. Eu, Marian Rasaliu, ca senator al PDL, ca membru al partidului cu o vechime de aproximativ 16 ani nu am avut niciodată intenţia să îl părăsesc. Ca atare nici acum!", spune Rasaliu.

El adaugă că nici nu a plecat şi nici nu a aderat la un alt partid politic, "aşa cum încearcă să dezinformeze unii reprezentanţi ai USL, «disperaţi» după pseudo-majorităţi parlamentare".

"Mai mult, observ că în aceste săptămâni USL este într-o continuă «competiţie» în a «anunţa» minciuni referitoare la noi achiziţii politice. Regret că reprezentanţii USL au ajuns astăzi la a lansa speculaţii şi dezinformări cu referire la «posibile» plecări ale unor reprezentanţi PDL la alte formaţiuni politice. Mi-aş dori ca, în loc să lanseze astfel de speculaţii, aceşti «domni» să vină la muncă, în Parlament. Doresc să îi asigur pe toţi braşovenii, pe cetăţenii care m-au ales, prin votul lor, senator în colegiul Rupea-Făgăraş, că rămân acelaşi militant al PDL, că nu am de gând să plec, că împreună cu toţi colegii mei din partid voi rămâne fidel ideii de dezvoltare socială, economică, alături de crezul meu că putem în parteneriat cu cetăţenii să ne delimităm de practicile de tip securist utilizate de USL", conchide Rasaliu.

Liderul grupului PNL din Senat, Puiu Haşotti, a declarat, luni, că îi pare rău de faptul că senatorul PDL Marian Rasaliu infirmă discuţiile pe care le-a avut cu el personal, cu liderul PNL Braşov, Aristotel Căncescu, şi preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Haşotti a precizat că discuţiile cu senatorul PDL au avut loc la sediul central al PNL.

"Cu domnul senator Rasaliu am avut o discuţie la sediul central al partidului. A avut domnul Căncescu, preşedintele PNL Braşov, am avut eu, în calitate de lider de grup, şi domnul preşedinte Crin Antonescu", a spus liderul senatorilor PNL.

Potrivit lui Haşotti, Rasaliu le-a transmis că îşi va anunţa luni demisia din PDL.

"Tuturor ne-a spus că astăzi va anunţa înscrierea în PNL. Îmi pare rău dacă infirmă discuţiile pe care le-a avut cu noi. A avut discuţii foarte clare, foarte ferme, cu mine, cu domnul Căncescu şi cu domnul Crin Antonescu, şi nu numai", a subliniat Haşotti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici