Sorin Grindeanu, postare cu #dragneademisia pe contul său de Facebook, share-uită de Victor Ponta/ Alţi colegi din PSD îl ironizează: "Robin Hood a ocupat Palatul Victoria", "legat cu lanţuri de scaun"

Sorin Grindeanu a publicat pe contul său de facebook un hiperlink de viralizat în care încearcă să popularizeze solicitarea sa ca Liviu Dragnea să-şi dea demisia de la conducerea PSD. Printre cei 300 de utilizatori FB care au share-uit postarea #dragneademisia se numără şi Victor Ponta. Între timp, lideri ai PSD îl ironizează pe Grindeanu: „se crede Robin Hood”, a „ocupat” Palatul Victoria şi îşi face Guvern.

6403 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu, postare cu #dragneademisia pe contul său de Facebook, share-uită de Victor Ponta/ Alţi colegi din PSD îl ironizează: "Robin Hood a ocupat Palatul Victoria", "legat cu lanţuri de scaun"

„Este halucinant ce se petrece în România. Doar pentru că un anume Sorin Grindeanu, care se crede subit Robin Hood, a ocupat Palatul Victoria şi îşi face guvern. Al cui guvern? Al familiei Grindeanu? Bun, am înţeles că nu e guvernul CEX- ului PSD. Dar al lui Grindeanu este? Oare, în opinia lui Sorin Grindeanu, Parlamentul mai are sau nu dreptul de a numi guvernul? Sau mâine decide domnul Grindeanu că poate nici la Cotroceni nu e bine şi se instalează şi acolo. Sau la Patriarhie...de ce nu? Sau oriunde are chef să se instaleze domnul acesta”, a scris Fifor pe Facebook.

El a arătat că Grindeanu nu mai are legitimitatea de a fi premier, după retragerea sprijinului politic.

„De două zile guvernarea României, stat membru al UE, a fost confiscată de un individ despre care încep să mă întreb tot mai mult dacă mai este chiar lucid în ceea ce face. Cum e aşa să mergi şi să te baricadezi de unul singur la Palatul Victoria şi să te joci de-a primul ministru, când nimeni şi nimic nu te legitimează să mai ai această demnitate, când toţi ceilalţi au demisionat şi, practic, guvernul Grindeanu nu mai există? Cum să întorci o ţară cu fundul în sus doar pentru că ai impresia că ai venit de acasă cu fotoliul de premier?”, a mai scris Fifor.

Postarea publicată de Grindeanu 

Carmen Dan: Grindeanu, un premier al nimănui legat cu lanţuri de scaunul de prim-ministru

Carmen Dan, ministrul demisionar al Afacerilor Interne, a declarat, vineri, că premierul Grindeanu este, în acest moment, "un premier al nimănui legat cu lanţuri de scaunul de prim-ministru."

"Domnul Grindeanu este, în acest moment, singur, e un premier al nimănui legat cu lanţuri de scaunul de prim-ministru. De fiecare dată când am avut o problemă de gestionat m-am dus şi am discutat cu premierul. Într-un final, atât eu cât şi colegii mei am încercat să-i explicăm de ce suntem într-o situaţie în care această comunicare este doar din partea noastră. Sunt multe situaţii, cert e că în acea formulă nu puteam merge mai departe iar această decizie de a demisiona nu am discutat-o înainte, nu am fost cu această intenţie în CEx, ci a fost o reacţie de solidaritatea a mea şi a colegilor mei că dorim să existe un dialog", a declarat Carmen Dan.

Ministrul a precizat că nici colegii săi, nici partidul nu poartă vina situaţiei complicate din plan politic.

"Nu am avut o discuţie cu domnul Dragnea privind preluarea funcţie de premier şi nici referitor la altă funcţie de ministru. Demisiile noastre nu sunt întâmplătoare, am vrut să dam un semnal că aşa nu se mai poate", a mai spus ministrul.

Un atac similar la adresa lui Grindeanu a avut şi liderul PSD Liviu Dragnea, într-o conferinţă de presă de joi.

„Noi vorbim de un cabinet fantomă, haiducesc, de o o aventură. Vrea (Sorin Grindeanu, n.r.) să creaze vreun puci, să tulbure şi mai mult apele”, a spus Dragnea.

PSD şi ALDE i-au retras miercuri sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu. În urma refuzului lui Grindeanu de a demisiona, PSD a decis excluderea acestuia din partid şi depunerea unei moţiuni de cenzură.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici