Mihai Sturzu de la HiQ a fost desemnat purtător de cuvânt al TSD

Solistul trupei HI Q, Mihai Sturzu, a fost desemnat, sâmbătă, de conducerea TSD, înaintea Congresului acestei organizaţii, purtător de cuvânt al Tineretului Social-Democrat.

86 afișări
Imaginea articolului Mihai Sturzu de la HiQ a fost desemnat purtător de cuvânt al TSD

Mihai Sturzu de la HiQ a fost desemnat purtător de cuvânt al TSD (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Sturzu, care a devenit membru al organzaţiei de tineret a social-democraţilor, a fost desemnat purtător de cuvânt la şedinţa conducerii organizaţiei de Tineret a PSD, care a avut loc înainte de Congresul TSD.

Organizaţia de Tineret a PSD îşi va alege, sâmbătă, conducerea centrală,actualul preşedinte, Nicolae Bănicioiu, candidând pentru un nou mandat, de doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici