Mihai Tudose critică rectificarea bugetară anunţată de Guvern: Coliva de la „înmormântarea economiei româneşti”, vândută pe post de tort

  • Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose critică rectificarea bugetară anunţată de Guvern.
  • Tudose: „Vor să orneze frumos coliva de la înmormântarea economiei româneşti şi să ne-o vândă pe post de tort la alegeri”.
252 afișări
Imaginea articolului Mihai Tudose critică rectificarea bugetară anunţată de Guvern: Coliva de la „înmormântarea economiei româneşti”, vândută pe post de tort

FOTO: Facebook Mihai Tudose

„Rectificarea lu’ Cîţu şi minciunile lui Orban. A făcut Cîţu rectificarea bugetară. Şi Orban şi-o asumă. Ei nu au nicio problemă, sunt senini şi mimează preocuparea şi grija pentru România”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

Europarlamentarul acuză guvernul că a împrumutat zeci de miliarde de euro şi că are deficit de peste 10%.

„Toate structurile financiare europene spun oficial că e cam jale pe la noi, pe V-ul acela în care se redresa economia l-a călcat trenu’, taie bani de la cofinanţări pentru fonduri europene, pensii nu, alocaţii nu, ajutor pentru firme nu... O poveste de mare succes liberal!!! Sigur au <ascuns> nişte bănuţi pe undeva cu care să ia nişte frişcă. Pentru ce frişcă? Ca să orneze frumos coliva de la înmormântarea economiei româneşti şi să ne-o vândă pe post de tort la alegeri”, conchide Tudose.

Veniturile bugetului general consolidat se diminuează cu suma de 5.212,8 milioane lei, cheltuielile bugetului general consolidat se diminuează cu suma de 683,6 milioane lei, iar deficitul bugetului general consolidat în termeni cash se majorează cu suma de 4.529,2 milioane lei, conform proiectului.

MInisterul Finanţelor a publicat proiectul de rectificare bugetară pentru dezbatere publică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici