Va participa USR PLUS la şedinţa de Guvern? Miniştrii alianţei, convocaţi de Dan Barna la Palatul Victoria - surse

Vicepremierul Dan Barna i-a convocat pe miniştrii USR PLUS într-o şedinţă, care va avea loc la ora 12.00, în biroul său de la Palatul Victoria, pentru a decide dacă vor participa la şedinţa Executivului de joi, care este programată la ora 13.00, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Alianţă.

381 afișări
Imaginea articolului Va participa USR PLUS la şedinţa de Guvern? Miniştrii alianţei, convocaţi de Dan Barna la Palatul Victoria - surse

Întâlnirea dintre vicepremierul Dan Barna, lider USR, şi miniştrii alianţei USR PLUS va avea loc la ora 12.00. Tema discuţiilor va fi participarea sau boicotarea şedinţei Executivului, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea Alianţei USR PLUS.

„Intenţia noastră este de a nu valida nicio acţiune a premierului Cîţu, dar vom decide la 12.00 cum vom acţiona”, potrivit surselor MEDIAFAX.

Alianţa USR PLUS a anunţat că Florin Cîţu nu mai are susţinerea Alianţei USR PLUS pentru rămânerea în funcţia de prim-ministru şi a cerut de urgenţă o şedinţă a Coaliţiei pentru a discuta retragerea sprijinului politic pentru premier, după ce prim-ministrul l-a revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii pe Vlad Voiculescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici