Ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, emoţionat când a trebuit să prezinte PNDL. Cum a reuşit să iasă din încurcătură | VIDEO

Ministrul Lucrărilor Publice Ion Ştefan s-a emoţionat, luni, în timpul şedinţei de Guvern, încercând să pronunţe numele programului PNDL (Programul Naţional de Dezvoltare Locală). Acesta a pronunţat PNLD 2 în loc de PNDL 2.

2488 afișări

"Pentru PNLD...PNDL 2, ocupându-mă mai mult de PNL, am avut în vedere un control a 1282 de soclicitări, au fost 43 găsite neconforme cu o valoare de 27 de miliaone de lei iar 18 au fost retrase în mod voluntar cu o valoare de 10 milioane de lei. În total au fost găsite în neregulă lucrări în valoare de 53 de milioane de lei. Acestea au fost retrase din plată (...) Pe PNDL 1 au fost verificate 215 solicitări, şase lucrări au fost neconforme, cu o valoare de 2 milioane de lei iar 6 cereri au fost retrase de către deponenţi, de bună voie şi nesiliţi de nimeni, în valoare de 2,4 milioane",a afirmat Ministrul Licrărilor Publice Ion Ştefan.

Ion Ştefan, ministrul Dezvoltării, a afirmat, în debutul şedinţei de Guvern din 13 septembrie, că, în urma unei analize a cererilor de decontare a plăţilor prin PNDL din ultimele luni, situaţia din teren nu corepunde cu înscrisurile şi facturile emise.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici