Moţiunea simplă pe agricultură, respinsă de plenul Camerei Deputaţilor

Deputaţii au respins, miercuri, cu 132 de voturi "împotrivă", 112 voturi "pentru" şi 7 abţineri, moţiunea simplă pe agricultură "Programul naţional pentru agricultură şi dezvoltare al Guvernului Boc pe anul 2010: Falimentul fermierilor din România", iniţiată de 66 de deputaţi ai PSD+PC.

16 afișări
Imaginea articolului Moţiunea simplă pe agricultură, respinsă de plenul Camerei Deputaţilor

Moţiunea simplă pe agricultură, respinsă de plenul Camerei Deputaţilor (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Împotriva moţiunii au votat 102 deputaţi PDL, 15 de la UDMR, 7 deputaţi aparţinând minorităţilor şi 8 independenţi.

În favoarea moţiunii şi-au exprimat votul deputaţii PSD, PNL, dar şi deputatul Nicolae Păun de la minorităţi şi un deputat independent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici