Moţiunea simplă pe tema subvenţiei pentru încălzire nu a întrunit numărul necesar de voturi

Moţiunea simplă "Căldura care îngheaţă România: regimul Băsescu-Boc", semnată de 57 de senatori USL, nu a întrunit, luni, numărul necesar de voturi pentru a fi adoptată.

612 afișări
Imaginea articolului Moţiunea simplă pe tema subvenţiei pentru încălzire nu a întrunit numărul necesar de voturi

Moţiunea simplă pe tema subvenţiei pentru încălzire nu a întrunit numărul necesar de voturi (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Au fost înregistrate 66 de voturi "pentru", 62 de voturi "împotrivă" şi o "abţinere".

Senatorii au votat secret, folosind sistemul electronic.

Potrivit Regulamentului Senatului, moţiunea simplă ar fi fost considerată ca fiind adoptată dacă ar fi întrunit votul favorabil al majorităţii senatorilor, respectiv 69 de voturi "pentru".

La dezbateri a fost prezentă ministrul Muncii, Sulfina Barbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici