Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Florin Cîţu preia interimatul la Ministerul Sănătăţii: ”Am înaintat preşedintelui o propunere în persoana mea”

  • Florin Cîţu preia interimatul la Ministerul Sănătăţii.
  • Cîţu i-a propus vicepemierului Dan Barna să preia interimatul la Ministerul Sănătăţii, dar acesta a spus că a refuzat.
1895 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Florin Cîţu preia interimatul la Ministerul Sănătăţii: ”Am înaintat preşedintelui o propunere în persoana mea”

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care premierul Florin Cîţu preia interimatul la Min. Sănătăţii

Premierul Florin Cîţu preia, de miercuri, interimatul la Ministerul Sănătăţii, după ce vicepremierul Dan Barna a refuzat funcţia. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul.

”I-am transmis domnului preşedinte propunerea de numire a domnului Dan Barna in funcţia de ministru interimar al Ministerului Sanatăţii. Având în vedere refuzul acestuia de a-şi asuma această responsabilitate în acest moment, am înaintat preşedintelui României o nouă propunere în persoana mea, propunere care a fost acceptată. O să preiau interimatul până când colegii de coaliţiei vor numi un ministru care să preia aceste atribuţii” a declarat Florin Cîţu.

Premierul Florin Cîţu i-a înaintat preşedintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu, iar şeful statului a semnat revocarea.

Cîţu i-a propus vicepemierului Dan Barna să preia interimatul la Ministerul Sănătăţii, dar acesta a spus că a refuzat.

Alianţa USR PLUS a anunţat că Florin Cîţu nu mai are susţinerea Alianţei USR PLUS pentru rămânerea în funcţia de prim-ministru şi a cerut de urgenţă o şedinţă a Coaliţiei pentru a discuta retragerea sprijinului politic pentru premier.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici