Olguţa Vasilescu are susţinerea necondiţionată a şefului ei: O sprijin pentru orice funcţie

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la intrarea în şedinţa CExN al partidului în care se va discuta calea de urmat în privinţa remanierii, că o susţine „pentru orice funcţie” pe Lia Olguţa Vasilescu.

484 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu are susţinerea necondiţionată a şefului ei: O sprijin pentru orice funcţie

Olguţa Vasilescu are susţinerea necondiţionată a şefului ei: O susţin pentru orice funcţie

„Pe Olguţa? Dar a apărut vreo problemă? Pe Olguţa o susţin în totalitate şi nu de acum, de când a fost scandal la primăria Craiovei”, a spus Liviu Dragnea, miercuri, la Parlament, întrebat dacă o mai susţine politic pe Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii.

Liderul PSD a adăugat că o susţine pe Vasilescu „pentru orice funcţie”, fiind întrebat dacă susţinerea sa merge inclusiv pentru a fi desemnată la Dezvoltare.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Parlament, că l-a invitat pe ministrul Justiţiei să participe la şedinţa CExN ca să îi „lumineze” pe social-democraţi în privinţa remanierii guvernamentale.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a venit, miercuri, la Parlament, la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, fără să dorească să spună de ce a fost chemat.

Conducerea lărgită a PSD s-a reunit, miercuri, la Parlament, de la ora 17.00, într-o şedinţă a CExN.

Lia Olguţa Vasilescu a declarat miercuri, la Parlament, că şi-a dorit „foarte mult” să ajungă ministru al Transporturilor şi că şi-a asumat riscul să fie respinsă pentru că ştia că şeful statul este „ranchiunos”, ea indicând că CExN va stabili dacă va fi propusă la Dezvoltare.

Social-democraţii au votat, în şedinţa de marţi seară a BPN al partidului, ca Lia Olguţa Vasilescu să fie propusă pentru Ministerul Dezvoltării, iar Mircea Drăghici pentru portofoliul Transporturilor, au declarat surse ale formaţiunii pentru MEDIAFAX.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că nu va semna decretele de numire în funcţia de ministru al Transporturilor pentru Lia Olguţa Vasilescu şi pentru Ilan Laufer, care a fost propus de PSD pentru portofoliul Dezvoltării Regionale. Cu toate că CEx al PSD a decis, luni, remanierea lui Paul Stănescu de la Ministerul Dezvoltării, şeful statului nu a semnat decretul de revocare a acestuia din funcţie, şi nici decretul de revocare a ministrului Transporturilor, Lucian Şova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici