Olguţa Vasilescu: Moţiunea de cenzură va fi depusă luni după-amiază

Senatorul PSD Olguţa Vasilescu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că textul moţiunii de cenzură va fi aprobat luni de către Birourile permanente ale PSD, PNL şi PC, urmând ca moţiunea să fie depusă la Parlament luni după-amiază.

16 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu: Moţiunea de cenzură va fi depusă luni după-amiază

Olguţa Vasilescu: Moţiunea de cenzură va fi depusă luni după-amiază (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Luni, la Birourile Permanente ale celor trei partide (PSD, PNL, PC, n.r.) se aprobă textul. Preşedintele Victor Ponta a anunţat că în cursul după-amiezii de luni depunem moţiunea la Parlarment", a spus Olguţa Vasilescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici