Orban, despre Ursula von der Leyen la şefia CE: Pentru noi este o victorie

Ludovic Orban a declarat că este o victorie faptul că Ursula von der Leyen a fost aleasă, marţi, în funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, precizând că acum PNL va putea avea o relaţie de parteneriat cu aceasta pentru a susţine interesele României.

113 afișări
Imaginea articolului Orban, despre Ursula von der Leyen la şefia CE: Pentru noi este o victorie

Orban, despre Ursula von der Leywen la şefia CE: Pentru noi este o victorie

„Pentru noi este o victorie. E o alegere care va ajuta PNL să aibă o relaţie de parteneriat cu preşedintele CE, să poată să susţină interesele României. De exemplu să crească în buget subvenţiile la hectar pentru fermierii din România. Să menţinem fondurile de coeziune, să obţinem un acces mai facil pentru finanţările din bugetul UE, de exemplu dfomeniul cercetării”, a afirmat Ludovic Orban, marţi, la TVR 1.

Ursula von der Leyen a primit, marţi seară, votul favorabil al Parlamentului European pentru numirea în funcţia de preşedinte al Comisiei Europene. Ursula von der Leyen, propusă pentru postul de preşedinte al Comisiei Europene de către Consiliul European, a primit 383 de voturi favorabile, 327 de voturi împotrivă, iar 23 de eurodeputaţi s-au abţinut de la vot, a anunţat Parlamentul European.

Taguri:
orban,
leyen,
ursula

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici