Video Ludovic Orban, Rareş Bogdan şi Siegfried Mureşan, după rezultatul nesperat al PNL şi prezenţa la REFERENDUM: Suntem pregătiţi să guvernăm România

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, la închiderea urnelor, că "începând de astăzi niciun lider politic nu mai are voie sa vorbească despre amnistie graţiere sau facerea praf a justiţiei prin OUG". Totodată, Rareş Bogdan a declarat şi el că ”România a dovedit că este europeană”

2390 afișări

"Îi felicit şi ii respect pe toţi românii care s-ai prezentat la vot şi aj exprimat democratic opţiunea politica şi cea legată de referendum. Ii felicit şi le mulţumesc mai ales acelor romani câte au venit cu mic cu mare şi au asigurat victoria României cinstite, corecte, europene, harnice, la teferendumul convocat de preşedintele României. Începând de astăzi niciun lider politic nu mai are voie sa vorbească despre amnistie, graţiere sau facerea praf a justiţiei prin OUG. Le mulţumesc cetăţenilor romani care au votat pentru PNL", a declarat Ludovic Orban, liderul PNL.

"Sunt convins ca PNL va fi pe primul loc în alegerile europarlamentare. Vreau sa îl felicit pe Rareş Bogdan pentru forţa cu care s-a bătut pentru PNL şi promovarea referendumului. Îi felicit şi pe ceilalţi candidaţi", a mai spus Orban

Institutul de sondare Curs-Avangarde anunţă primul exit poll pentru ora 19.00, datele arătând că PSD a obţinut 25,8, PNL-25,8% şi USR-PLUS- 23,9%. Totodată, datele mai arată ALDE- 4,9%, PRO România-5,7%, UDMR- 5,4% şi PMP-5,2%.. Sondajul nu ia în calcul votul din Diaspora.

Rareş Bogdan: România a dovedit că este europeană. Dăncilă să demisioneze

„Vă felicit pentru că astăzi (duminică - n.r.) România a dovedit că este europeană. Prezenţa la vot a dovedit că acestei ţări în momente de cumpăna îi păsa. Că acest neam nu se lasă îngenuncheat când o gaşcă de infractori încearcă să îl îngenuncgeze. Vreau să mulţumesc în mod special tuturor celor 240.000 membrii ai PNL, tuturor celor 1100 de primari, tuturor celor 14.000 de consilieri locali şi judeţeni, tuturor activiştilor, militanţilor, votanţilor noştri care s-au dovedit într-un număr extrem de mare şi care au redat România oamenilor credincioşi care vor să îşi crească copiii aici. Un gând deosebit fraţilor noştri din diaspora care au fost umiliţi ăntr-un mod mai grav decât în urmp cu patru ani şi jumătate. Îi asigurăm că următoarele alegeri vor fi organizate de PNL şi aliaţii săi. Sunt ultimele alegeri organizate de PSD şi cei din ALDE care nici nu au făcut pragul”, a declarat Rareş Bogdan, la sediul PNL, după închiderea urnelor de vot.

Bogdan a adăugat că cere demisia premierul, precizând că nu îl va ierta nici pe ministrul de Externe Teodor Meleşcanu.

„Vreau să îi asigur că nu îl vom ierta pe Teodor Meleşcanu. Solicităm părăsirea de urgenţă a guvernului şi de asemenea doamnei Viorică Dăncilă îi cerem demisia pentru modul în care a organizat alegerile şi pentru refuzul de a prelungi programul cu două zile. Următoarele ore sunt decisive. Trebuie păzit fiecare vot. Bucuria o să o avem mâine. Este important că nimeni să nu poată fraudă un vot. Va rog păziti voturile”, a conchis Rareş Bogdan.

Şi secretarul general al PNL, şeful de campanie, Siegfried Mureşan, a afirmat că „România a arătat că după 30 de ani de la Revoluţie se poate” şi că „democraţia a învins”: „PNL este pregătit să guverneze România”, a adăugat liberalul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici