Orban nu poate oferi o dată pentru alegeri: Campaniile pentru locale şi parlamentare ar putea avea loc în paralel

392 afișări
Imaginea articolului Orban nu poate oferi o dată pentru alegeri: Campaniile pentru locale şi parlamentare ar putea avea loc în paralel

Orban nu poate da o dată pentru alegeri: Campaniile pentru locale şi parlamentare ar putea avea loc în paralel

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, marţi seară, întrebat de jurnalişti dacă alegerile locale vor avea loc simultan cu cele parlamentare sau vor avea date diferite, că nu se poate pronunţa asupra unei date pentru alegerile parlamentare.

„Deocamdată nu avem să ne pronunţăm decât la o posibilă dată pentru organizarea alegerilor locale. Orice fel de previziune legată de data alegerilor parlamentare nu poate fi făcută astăzi. Din momentul în care se vor întruni condiţiile constituţionale care să permită preşedintelui să dizolve Parlamentul putem face o predicţie corectă, chiar să anunţăm data alegerilor parlamentare”, a spus Orban.

Întrebat, în continuare, dacă din punct de vedere logistic ar fi preferabil ca cele două scrutine să fie separate, Orban a spus că „e posibil ca alegerile să fie foarte apropiate”.

„E posibil să se desfăşoare în paralel cele două campanii şi e posibil ca alegerile să fie foarte apropiate”.

Ludovic Orban a participat, marţi seara, la un eveniment organizat de Asociaţia Comunelor din România (ACoR).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici