Orban: Situaţia pregătirii pentru iarnă este dezastruoasă din punct de vedere energetic şi rutier

Ludovic Orban a afirmat, luni, că pregătirea pentru iarnă este dezastruoasă atât din punct de vedere energetic, cât şi din punct de vedere al capacităţii de degajare a reţelei de drumuri. Orban mai adăugat că ministrul Transporturilor e preocupat cu reinstalarea la CNAIR a lui Narcis Neaga.

823 afișări
Imaginea articolului Orban: Situaţia pregătirii pentru iarnă este dezastruoasă din punct de vedere energetic şi rutier

Orban: Situaţia pregătirii pentru iarnă este dezastruoasă din punct de vedere energetic şi rutier

"Vine iarna. Situaţia pregătirii pentru iarnă este dezastruoasă atât din punct de vedere energetic cât şi din punct de vedere al pregătirii capacităţii de degajare a reţelelor de transporturi. Nu s-a făcut aproape nimic. Ministrul Transporturilor este preocupat să-l reinstaleze în funcţie, printr-o procedură viciată, în baza legii 115, pe celebrul Narcis Neaga la CNAIR, în timp ce regionalele de drumuri nu au în momentul de faţă nimic din ce le este encesar pentru a putea asigura deszăpezirea în cazul unei prime zăpezi.. Din punctul de vedere al stocurilor energetice vă spun ca stam destul de prost si situaţia în care ne găsim ne poate aduce în situaţia unui deznodământ pe care nu-l vrea nimeni în ţara asta", a precizat Ludovic Orban, luni, în plenul reunit al Parlamentului.

Parlamentarii dezbat, la ora transmiterii acestei ştiri, programul de guvernare şi lista miniştrilor, urmând ca la finalul dezbaterilor parlamentarii să voteze învestirea Guvernului Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici