Ovidiu Artopolescu, fost general manager la Microsoft Romania, numit secretar de stat la Comunicaţii

Ovidiu Artopolescu, fost general manager la Microsoft România şi director pe proiecte complexe pentru zona central şi est-europeană Microsoft, va ocupa un post de secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor, la propunerea PNL, decizia de numire fiind semnată de premierul Victor Ponta.

544 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Artopolescu, fost general manager la Microsoft Romania, numit secretar de stat la Comunicaţii

Ovidiu Artopolescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Tot prin decizii semnate de şeful Guvernului, Iosif Moldovan şi Marius-Constantin Fecioru au fost demişi din postul de secretar de stat la Ministerul Comunicaţiilor.

În perioada 2004-2005, Ovidiu Artopolescu a fost director executiv la Microsoft România, iar ulterior a fost trecut în postul de general manager.

În primăvara anului 2007, Artopolescu a devenit director pentru proiecte complexe la Microsoft Central & Eastern Europe, post pe care l-a ocupat până în 2009, moment din care a lucrat ca şi consultant pentru strategia de business a firmelor care realizează software de aplicaţii.

În intervalul 1996-1999, noul secretar de stat din Ministerul Comunicaţiilor a lucrat ca project manager la IBM România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici