Parlamentar UDMR, testat pozitiv cu noul coronavirus. Ce mesaj a transmis deputatul din spital

Secretarul grupului parlamentar UDMR din Camera Deputaţilor, Norbert Apjok, anunţă că este internat în spital, fiind testat pozitiv cu noul coronavirus.

544 afișări
Imaginea articolului Parlamentar UDMR, testat pozitiv cu noul coronavirus. Ce mesaj a transmis deputatul din spital

Parlamentar UDMR, în spital după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

„Am efectuat testul coronavirus şi rezultatul a fost pozitiv. Am fost internat în spital. Având în vedere situaţia, sunt bine. Am anunţat toate persoanele cu care am fost în contact în ultimele 10 zile şi ele, la rândul lor, vor proceda conform regulilor de siguranţă, pentru a-i proteja pe cei din jurul lor”, anunţă pe Facebook deputatul UDMR Norbert Apjok.

El are şi un mesaj către prietenii virtuali: „Să avem grijă de noi, să avem grijă de ceilalţi”.

Acesta a urmat un tratament de 14 zile în spital, din care 12 zile a stat într-un salon, de unde a ieşit doar de două ori pentru o radiografie pulmonară, iar nicio ieşire nu a durat mai mult de 6 minute.

Tanczos Barna este un alt parlamentar al UDMR care a avut COVID-19 în luna iulie şi a fost spitalizat. Senatorul a primit perfuzii pentru tratamentul pneumoniei, autocoagulant injecţii şi medicamente anti COVID.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici