Paul Stănescu preia atribuţiile premierului Dăncilă în perioada concediului/ Reacţia unui lider al opoziţiei: Drum bun, rămâneţi acolo!

Viceprim-ministrul Paul Stănescu va exercita, în perioada 6-13 august, atribuţiile premierului Viorica Dăncilă privind de conducerea operativă a Executivului, potrivit unei decizii publicate marţi în Monitorul Oficial.

979 afișări
Imaginea articolului Paul Stănescu preia atribuţiile premierului Dăncilă în perioada concediului/ Reacţia unui lider al opoziţiei: Drum bun, rămâneţi acolo!

Stănescu preia, între 6-13 august, atribuţiile premierului privind conducerea operativă a Guvernului

"Duamna Veorica, rămâneţi în vacanţă! Veorica a plecat în concediu. Drum bun! Distracţie plăcută! Să sperăm că o să-i placă atât de mult în vacanţă încât nu se va mai întoarce la Palatul Victoria. Asta pentru binele poporului nostru, mult încercat în ultimele zile, luni, ani, de această guvernare. În numele românilor trişti şi secaţi de nemulţumiri, duamna Veorica, vă rugăm, nu reveniţi în fruntea Guvernului! (...) În numele tinerilor scârbiţi de vremurile pe care le trăiesc, vă rugăm, găsiţi-vă alte preocupări! În numele românilor de rând care văd, pe tarabe, preţuri mai mari în fiecare zi, vă rugăm, este liber postul de secretară la Videle!", a scris miercuri preşedintele PMP, Eugen Tomac, pe Facebook.

Liderul PMP a adăugat că locul Vioricăi Dăncilă nu este la Palatul Victoria.

"În numele unei ţări întregi care trăieşte coşmarul scumpirilor permanente ale energiei, deşi avem resurse naturale pentru mai lulte ţări din Europa, vă rugăm, scutiţi-ne de prezenţa dumneavoastră! În numele pensionarilor prostiţi cu încă o sută de lei în buzunar, duamna Veorica, vă rugăm, nu mai scoateţi ce este urât şi rău din noi! Nu mai vrem niciun pic să fim îndârjiţi, revoltaţi, nemulţumiţi, frustraţi, îngânduraţi, nefericiţi. De aceea, duamna Veorica, rămâneţi acolo unde sunteţi. Nu e locul dumneavostră la Palatul Victoria!", a adăugat Tomac.

Viceprim-ministrul Paul Stănescu va exercita, în perioada 6-13 august, atribuţiile premierului Viorica Dăncilă privind de conducerea operativă a Executivului, potrivit unei decizii publicate marţi în Monitorul Oficial.

Surse guvernamentale au spus, pentru MEDIAFAX, că prim-ministrul Viorica Dăncilă se află în acea perioada în concediu de odihnă.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici