PDL: Dacă se votează «da» la referendum criza se prelungeşte cel puţin 3 luni

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, luni, că democrat-liberalii consideră că votând «da» la referendum criza se prelungeşte cel puţin trei luni şi euro va sări de 5 lei, iar "votând «nu» cursul se stabilizează".

486 afișări
Imaginea articolului PDL: Dacă se votează «da» la referendum criza se prelungeşte cel puţin 3 luni

PDL: Dacă se votează «da» la referendum criza se prelungeşte cel puţin 3 luni (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Concluzia PDL este că, votând «da» la referendum, vom prelungi această criză cel puţin trei luni şi euro va sări de 5 lei, iar votând nu cursul se stabilizează, pentru că există o stabilitate instituţională în România", a spus Preda.

El a opinat că euro trece de 4,6 lei pe motiv de instabilitate politică şi de nepreocupare a USL să guverneze România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici