PDL propune ca plenul Parlamentului pentru citirea deciziei CC să aibă loc vineri la prânz

PDL propune ca plenul Parlamentului pentru citirea deciziei CC să aibă loc vineri la prânz, la ora 11 sau la ora 12, a declarat, joi, deputatul PDL Ioan Oltean.

321 afișări
Imaginea articolului PDL propune ca plenul Parlamentului pentru citirea deciziei CC să aibă loc vineri la prânz

PDL propune ca plenul Parlamentului pentru citirea deciziei CC să aibă loc vineri la prânz (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

El a făcut declaraţia înaintea şedinţei Birourilor Permanente reunite.

Oltean a mai spus că dacă se va aproba ca şedinţa de plen să aibă loc vineri, se va încerca mobilizarea parlamentarilor pentru a exista cvorum în plen.

Şedinţa Birourilor Permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor pentru stabilirea şedinţei de plen reunit pentru citirea hotărârii Curţii Constituţionale privind referendumul este programată pentru ora 12.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici