PDL va depune la bugetul pe 2013 toate amendamentele USL la cel din 2012

BPN al PDL a decis, luni, ca parlamentarii partidului să depună la proiectul de buget pe 2013 toate amendamentele pe care reprezentanţii USL le-au depus în timp, în special la bugetul pe 2012.

332 afișări
Imaginea articolului PDL va depune la bugetul pe 2013 toate amendamentele USL la cel din 2012

PDL va depune la bugetul pe 2013 toate amendamentele USL la cel din 2012 (Imagine: Shutterstock)

"Vrem să scoatem în relief minciunile USL când a fost în opoziţie şi în campanie. Nu i-a interesat niciodată bunăstarea românilor, ci au urmărit transformarea nemulţumirilor în voturi", a spus Blaga.

El a adăugat că prezentarea bugetului în Parlament nu va mai fi "o şuetă televizată", pentru că premierul Victor Ponta trebuie să spună clar cât sunt deficitul, creşterea economică, rata inflaţiei.

Blaga a mai spus că PDL va propune şi amendamente care să corecteze derapajele de la alegeri, cum ar fi indexarea pensiilor cu 4%, când de fapt inflaţia este de 5%/.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici