PNL a recepţionat mesajul venit de la Cotroceni. Şeful de campanie, despre o confruntare Iohannis - Dăncilă: Nu îşi are locul

Şeful de campanie al PNL Dan Motreanu a declarat, luni, că o confruntare între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă, înaintea turului al doilea, nu îşi are locul. El a precizat că democraţia înseamnă în primul rând întâlnirea cu cetăţeanul, iar candidatul PNL va merge prin ţară.

3891 afișări

„Rezultate foarte bune şi unde mai avem de muncit. Am făcut o analiză privind strategia de campanie pentru următoarele două săptămâni. Pentru noi este foarte clar că nu trebuie să aibă loc dezbateri în turul al doilea, pentru că din punctul nostru de vedere, democraţia înseamnă în primul rând întâlnirea cu cetăţeanul. Mergem pe întâlniri cu cetăţenii. Din momentul când va începe campania vom avea întâlniri cu organizaţiile şi cetăţenii. Vom face şi mitinguri. Nu cred că vom avea mitinguri în Bucureşti. Preferăm mai degrabă mitinguri în judeţele ţării”, a afirmat Dan Motreanu, la finalul întâlnirii liberalilor cu Klaus Iohannis, luni seara la sediul PNL.

Întrebat dacă şeful statului Klaus Iohannis se teme de o confruntare cu Viorica Dăncilă, şeful de campanie al PNL a spus „nicidecum”.

„Nicidecum. Preşedintele nu se teme de o confruntare. Cei doi candidaţi sunt binecunoscuţi, activitatea lor politică e cunoscută şi cred că o confruntare nu îşi are locul în această campanie pentru că n uaduce nimic în plus. Cred că cetăţenii cunoscut foarte bine punctele de vedere ale celor doi candidaţi, iar o confruntare nu ar aduce nimic în plus”, a conchis Motreanu.

Înainte de a participa la întâlnirea cu liberalii, Klaus Iohannis a declarat, întrebat luni cum răspunde scrisorii şi invitaţiei la o dezbatere electorală transmisă de Viorica Dăncilă, că se va concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul al doilea al prezidenţialelor.

Campania electorală pentru turul al doilea al alegerilor începe pe 15 noiembrie şi se încheie pe 23 noiembrie, ora 7.00.

Dan Motreanu: Klaus Iohannis are aşteptări mai mari de la organizaţiile PNL

Şeful de campanie al PNL Dan Motreanu a declarat că preşedintele Klaus Iohannis se aşteaptă la o mobilizare mai mare din partea organizaţiilor PNL. Liberalul a precizat că partidul vrea să ajungă la 40 de judeţe câştigate, în cel de-al doilea tur al prezidenţialelor.

„Preşedintele are aşteptări mai mari de la organizaţiile PNL şi cu siguranţă acestea vor fi mai mobilizate şi rezultatul va fi şi mai bun. Din 47 de judeţe, punând şi sectoarele Bucureştiului, am câştigat 37 şi sperăm că vom avea 40”, a afirmat şeful de campanie al PNL, luni seara, în urma întâlnirii liberalilor de la sediul PNL.

Klaus Iohannis a participat, luni seara, la o întâlnire cu liberalii, la sediul PNL din Modrogan, pentru a discuta despre strategia de campanie în turul al doilea al alegerilor. La întrunire a fost prezent şi Ludovic Orban.

Înaintea întrunirii, şeful statului a declarat, întrebat luni cum răspunde scrisorii şi invitaţiei la o dezbatere electorală transmisă de Viorica Dăncilă, că se va concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul al doilea al prezidenţialelor.

Biroul Electoral Central (BEC) a anunţat, luni, rezultatele parţiale oficiale, după numărarea voturilor din 99,9% de secţii, că actualul preşedinte Klaus Iohannis a obţinut 37,49% din voturi, iar Viorica Dăncilă 22,69%. Dan Barna este pe locul al treilea, cu 14,7%.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici