Ponta: Dacă Boc mai era premier în luna mai, nu puteam dărâma Guvernul prin moţiune de cenzură

Liderul USL, premierul Victor Ponta, a declarat că este convins nu ar fi reuşit să dărâme Guvernul prin moţiune de cenzură, în luna mai, dacă Emil Boc ar fi fost în continuare la conducerea Executivului.

586 afișări
Imaginea articolului Ponta: Dacă Boc mai era premier în luna mai, nu puteam dărâma Guvernul prin moţiune de cenzură

Emil Boc (Imagine: Octav Ganea-Mediafax Foto)

"Dacă Boc era în continuare premier, nu trecea moţiunea de cenzură. Împotriva Guvernului Boc am făcut şapte moţiuni de cenzură şi nu a trecut niciuna, cu Guvernul Ungureanu am făcut una şi a trecut", a spus Ponta, la postul B1 TV.

El a adăugat că este convins că un guvern condus de Boc nu ar fi fost dărâmat în luna mai prin moţiune de cenzură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici