Ponta îl acuză pe Orban că a ascuns situaţia din Suceava

  • Victor Ponta acuză Guvernul Orban că a vrut să ascundă situaţia din Suceava
  • În Suceava au fost infectate, până în prezent, 2238 de persoane, printre care şi mulţi medici
  • Suceava este condusă de primar liberal, Ion Lungu
623 afișări
Imaginea articolului Ponta îl acuză pe Orban că a ascuns situaţia din Suceava

Ponta îl acuză pe Orban că a ascuns situaţia din Suceava

Victor Ponta îl acuză pe Ludovic Orban că a vrut să ascundă situaţia din Suceava, care a devenit focar de infecţie cu covid-19. 
 
Victor Ponta: Cum au gândit la Suceava. Sunt convins că i-au spus SRI-ul, Poliţia, toată lumea că la Suceava e ceva nasol. El a zis „aoleu la Suceava, Flutur, şef de Consiliu Judeţean, primarul e de la PNL. Ziceţi că nu e nimic la Suceava”.
 
Peste 2.200 de suceveni au fost infectaţi cu noul coronavirus, iar la nivel naţional bilanţul diagnosticărilor a ajuns la 9242. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici