Ponta: L-am întrebat pe Băsescu despre desemnarea lui Rus la Transporturi, mi-a spus că e de acord

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că în cursul zilei de luni l-a întrebat pe preşedintele Traian Băsescu în legătură cu desemnarea lui Ioan Rus în funcţia de ministru al Transporturilor, în locul lui Dan Şova, şeful statului transmiţându-i că este de acord.

370 afișări
Imaginea articolului Ponta: L-am întrebat pe Băsescu despre desemnarea lui Rus la Transporturi, mi-a spus că e de acord

Ioan Rus (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

”Cred că s-au făcut procedurile de dimineaţă. O să verific acum. Preşedintele va stabili când are loc procedura de desemnare a domnului Rus în funcţia de ministru al Transporturilor”, a spus Ponta.

El a precizat, răspunzând unei întrebări, că nu se aşteaptă ca Traian Băsescu să amâne procedurile de desemnare.

”Nu, l-am întrebat de acest lucru şi mi-a spus că este de acord. Azi nu, luni l-am întrebat, mi-a spus că e dreptul primului-ministru de a propune şi nu mă va împiedica în acest sens”, a adăugat Ponta.

Ioan Rus va fi propus pentru postul de ministru al Transporturilor, iar Dan Şova va fi purtător de cuvânt al PSD şi poate reveni în funcţia de ministru după alegerile prezidenţiale din noiembrie, a anunţat, marţi seară, premierul Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici