Ponta pleacă la Londra, unde va asista la deschiderea Olimpiadei şi va fi primit de regină

Premierul Victor Ponta se va afla vineri la Londra, unde va asista la deschiderea Jocurilor Olimpice şi va fi primit, alături de alţi şefi de stat şi de guvern, de Regina Elizabeth a Marii Britanii la Palatul Buckingham pentru recepţia oficială, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

749 afișări
Imaginea articolului Ponta pleacă la Londra, unde va asista la deschiderea Olimpiadei şi va fi primit de regină

Ponta pleacă la Londra, unde va asista la deschiderea Olimpiadei şi va fi primit de regină (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Premierul Ponta va merge şi la Casa Olimpică a României", au arătat sursele citate.

A 30-a ediţie a Jocurilor Olimpice se va desfăşura la Londra, în perioada 27 iulie-12 august.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici