Ponta se gândeşte să nu mai candideze la şefia PSD: Să nu fiu căpitanul unei echipe care pierde

Premierul Victor Ponta a declarat că ia în calcul să nu mai candideze, în primăvară, pentru un nou mandat la şefia PSD, dacă va ajunge la concluzia că este mai bine să fie membru al unei echipe care câştigă decât căpitanul unei echipe care pierde.

1187 afișări
Imaginea articolului Ponta se gândeşte să nu mai candideze la şefia PSD: Să nu fiu căpitanul unei echipe care pierde

Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

El a arătat că este necesar ca PSD să fie schimbat total, inclusiv prin limitarea puterii "baronilor locali" în adoptarea deciziilor de partid.

Ponta a reluat totodată ideea că va demisiona din postul de prim-ministru dacă Iohannis doreşte să numească în funcţie o altă persoană agreată de PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici