Premieră în politica românească: Guvernul a solicitat convocarea CSAT pentru rectificarea bugetară/ Viorica Dăncilă nu a semnat

Guvernul a trimis, marţi seara, preşedintelui României solicitarea de convocare în regim de urgenţă a şedinţei CSAT în vederea analizării şi avizării propunerilor de rectificare a bugetelor instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale.

24615 afișări
Imaginea articolului Premieră în politica românească: Guvernul a solicitat convocarea CSAT pentru rectificarea bugetară/ Viorica Dăncilă nu a semnat

Premieră în politica românească: Guvernul a solicitat convocarea CSAT pentru rectificarea bugetară

Preşedintele PSD a afirmat că aşteaptă cât mai curând raportul din partea ministrului de Finanţe cu privire la bugetul preşedinţiei.

Administraţia Prezidenţială a anunţat, marţi, că secretariatul CSAT a a întreprins demersurile necesare pentru a obţine acordul individual al membrilor Consiliului pentru a putea ulterior emite o hotărâre în legătură cu propunerile de rectificare a bugetului instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii, precum Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne, SRI, SIE, Serviciul de Pază şi Protecţie (SPP) şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS).

„Ca urmare a scrisorii ministrului finanţelor publice, transmisã Secretariatului Consiliului Suprem de Apărare a Ţării in data de 14 august a.c., referitoare la propunerile de rectificare a bugetului de stat al instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale pentru anul 2018, Secretariatul CSAT a transmis documentul pentru analiză şi punct de vedere, până la data de 17 august a.c., instituţiilor direct vizate de rectificarea bugetară, respectiv: Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, Serviciul de Protecţie şi Pază şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale”, a transmis Administraţia Prezidenţială într-un comunicat de presă remis marţi MEDIAFAX.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici