Premierul Libanului a anunţat demisia Guvernului

  • Hassan Diab, premierul Libanului, a anunţat retragerea Guvernului său, urmare a exploziei din Beirut
  • Întreg Guvernul său demisionase cu doar câteva ore în urmă
  • Mii de persoane au participat la proteste antiguvernamentale, în ultimele zile, găsind Guvernul vinovat pentru tragedie
560 afișări
Imaginea articolului Premierul Libanului a anunţat demisia Guvernului

Sursa foto: profimedia

Premierul Libanului a anunţat retragerea Guvernului său, în urma exploziei din Beirut ce a declanşat proteste antiguvernamentale în masă. Într-un discurs televizat, Hassan Diab a spus că face „un pas în spate” pentru a putea fi cu oamenii şi a lupta alături de ei pentru schimbare.
 
Cu puţin timp înainte, membrii Cabinetului lui Diab şi-au predat mandatele. Încă din octombrie au început proteste împotriva conducerii, acuzată de corupţie şi incompetenţă. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici