Premierul Viorica Dăncilă va fi primită în audienţă de regele Felipe al VI-lea al Spaniei

Premierul Viorica Dăncilă va face o vizită de două zile în Spania, unde va fi primită în audienţă la Palatul Zarzuela de către regele Felipe al VI-lea, informaţia fiind publicată pe site-ul oficial al Casei Regale spaniole casareal.es.

1247 afișări
Imaginea articolului Premierul Viorica Dăncilă va fi primită în audienţă de regele Felipe al VI-lea al Spaniei

Premierul Viorica Dăncilă va fi primită în audienţă de regele Felipe al VI-lea al Spaniei

”Majestatea Sa regele o va primi la Palatul Zarzuela pe Viorica Dăncilă, prim-ministrul României. Viorica Dăncilă, premierul României, va face o vizită în Spania în zilele de 6 şi 7 septembrie”, este anunţul publicat pe pagina oficială a Casei Regale spaniole.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici