Video Preşedintele Iohannis s-a întâlnit la Cotroceni cu reprezentanţii mediului de afaceri - VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu reprezentanţi ai mediului de afaceri din România, şeful statului afirmând în deschiderea discuţiilor că a dorit să aibă o primă întâlnire de evaluare a priorităţilor din acest domeniu, într-un format mai lărgit.

846 afișări

Klaus Iohannis a declarat că este vorba despre o întâlnire de evaluare a priorităţilor mediului de afaceri din România

”Cum am dorit să avem cât mai multe opinii, iată că am ajuns la un format un pic mai lărgit, dar cred că vom avea discuţii foarte interesante”, a mai precizat şeful statului.

La întâlnirea de la Palatul Cotroceni participă Daniela Nemoianu, preşedintele Camerei de Comerţ Americană în România, Florin Pogonaru, preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România, Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Florian Costache, preşedintele Patronatului Naţional Român şi preşedinte CES, Ovidiu Nicolescu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, Matei Agathon, vicepreşedintele Alianţei Confederaţiilor Patronale din România, George Constantin Păunescu, preşedintele Uniunii Generale a Industriaşilor din România, Mihai Marcu, preşedintele Romanian Business Leaders, Steven van Groningen, vicepreşedintele Consiliului Investitorilor Străini, Cristian Pârvan, preşedintele Patronatului Serviciilor Private din România, Adrian Vascu, prim-vicepreşedintele Uniunii Profesiilor Liberale din România, Sorin Minea, preşedintele Romalimenta, Mihai Manoliu, preşedintele Confederaţiei Naţionale a Patronatului Român, Ioan Dan Gheorghiu, preşedintele Confederaţiei Patronale Concordia, Ioan Lucian, preşedintele Uniunii Naţionale a Patronatului Român şi Mihai Ionescu, secretar general al Asociaţiei Naţionale a Exportatorilor şi Importatorilor din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici