Preşedintele Klaus Iohannis a depus o coroană de flori în memoria victimelor Revoluţiei

Preşedintele Klaus Iohannis a depus, sâmbătă dimineaţa, o coroană de flori, la monumentul din Piaţa Universităţii, în memoria victimelor Revoluţiei din 1989.

220 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Klaus Iohannis a depus o coroană de flori în memoria victimelor Revoluţiei

Preşedintele Klaus Iohannis a depus o coroană de flori în memoria victimelor Revoluţiei

După ce a depus coroana de flori la troiţa din Piaţa Universităţii, Klaus Iohannis a discutat câteva minute cu cei prezenţi la monument.

Şi premierul Ludovic Orban este aşteptat, la ora 12.00, să depună o coroană de flori la monumentul din Piaţa Universităţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici