Primul primar transgender din Franţa a câştigat alegerile. Cum i-a convins pe alegători

  • O femeie transgender a câştigat alegerile în comuna franceză în care candida
  • Comuna Tilloy-lez-Marchiennes din nord-estul Franţei a ales-o sâmbătă pe Marie Cau drept nou primar
  • A câştigat după ce a pornit o platformă de sustenabilitate ecologică care ajută la dezvoltarea economiei locale
2240 afișări
Imaginea articolului Primul primar transgender din Franţa a câştigat alegerile. Cum i-a convins pe alegători

Doamna Cau, o femeie transgender, a fost aleasă primar în comuna franceză Tilloy-lez-Marchiennes. Sexul nu a influenţat decizia alegătorilor şi a motivat că cetăţenii au ales un program pentru dezvoltarea comunităţii locale.

„Oamenii nu m-au ales pentru că sunt sau nu transgender, au ales un program", a declarat doamna Cau, în vârstă de 55 de ani. Ea a fost aleasă primar cu unanimitate de voturi.

Tilloy-lez-Marchiennes este o comună sub 600 de locuitori la graniţa cu Belgia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici