Prinţul Charles va fi primit la Palatul Victoria de Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă va avea, miercuri, o întrevedere cu Alteţa Sa Regală Prinţul Charles de Wales, întâlnirea urmând să aibă loc la Palatul Victoria, începând cu ora 16.45.

4286 afișări
Imaginea articolului Prinţul Charles va fi primit la Palatul Victoria de Viorica Dăncilă

Prinţul Charles va fi primit la Palatul Victoria de Viorica Dăncilă

Tot miercuri, Prinţul Charles va a avea o întâlnire şi cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Conform anunţul făcut de Administraţia Prezidenţială, începând cu 15.40 cei doi având convorbiri tête-à-tête.

Prinţul Charles a vizitat, anul trecut, în mai multe rânduri România, atât în vizită privată cât şi în vizită oficială. La sfârşitul anului 2017, acesta a participat la funeraliile Regelui Mihai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici