PSD destructurează PNL. Cum l-a racolat Ponta pe Silaghi la „Sâmbra Oilor”: „Am trădat după ce Antonescu m-a trădat de trei ori”

Cine a trădat primul?", reacţionează Ovidiu Silaghi când este acuzat că a trădat PNL pentru PSD. „Am trădat după ce Antonescu m-a trădat de trei ori", îşi continuă propria versiune a poveştii electorale din Satu Mare fostul ministru. În urmă cu zece zile era candidatul PNL la alegerile parţiale, apoi a trecut la PSD. Liberalii îl acuză că a cedat presiunii PSD din cauza dosarului de la DNA.

690 afișări
Imaginea articolului PSD destructurează PNL. Cum l-a racolat Ponta pe Silaghi la „Sâmbra Oilor”: „Am trădat după ce Antonescu m-a trădat de trei ori”

Crin Antonescu şi Victor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu / Mediafax Foto)

Victor Ponta a reuşit dea o lovitură grea partidului condus de Crin Antonescu, după ce l-a racolat pe fostul ministru Ovidiu Silaghi, care urmează să candideze din partea PSD la alegerile parţiale din 25 mai. Silaghi este personajul cu cea mai înaltă funcţie din PNL care a părăsit partidul pentru a se înscrie în partidul condus de Ponta, el fiind în prezent vicepreşedinte la nivel naţional, preşedintele organizaţiei Satu Mare şi europarlamentar PNL.

Unii liberali îl acuză pe Silaghi că a părăsit partidul din cauza problemelor cu justiţia. Fostul liberal se apără, acuzându-l pe Crin Antonescu că l-a trădat de trei ori. Silaghi spune că negocierea cu Victor Ponta a avut loc la „Sâmbra Oilor”. Fostul ministru povesteşte cum a fost trădat de trei ori de Crin Antonescu înainte să treacă la PSD.

Citeşte continuarea materialului pe Gândul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici