Raluca Turcan susţine că ”în unele şcoli au apărut materiale de propagandă pro-PSD”

Raluca Turcan a afirmat că liberalilor le-a fost semnalat faptul că în unele şcoli au început să apară materiale de propagandă pro PSD. Prim-vicepreşedintele PNL solicită inspectorilor şcoli, directorilor şi cadrelor didactice să respingă astfel de acţiuni.

703 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan susţine că ”în unele şcoli au apărut materiale de propagandă pro-PSD”

Raluca Turcan avertizează: În unele şcoli au apărut materiale de propagandă pro-PSD

„Atenţie la propaganda electorală în şcoli! Solicităm inspectorilor şcolari, directorilor de şcoli şi cadrelor didactice să respingă orice formă de propagandă electorală în unităţile de învăţământ. Ne-a fost semnalat faptul că în unele şcoli au apărut materiale de propagandă pro-PSD . Astfel, în judeţul Vrancea, au fost distribuite aşa-zise sondaje cu întrebări vădit tendenţioase. Hârtiile purtau antetul unei asociaţii-fantomă şi conţineau întrebări referitoare la activitatea Guvernului PNL şi a preşedintelui Klaus Iohannis, iar una făcea trimitere la o realizare a Guvernului Dăncilă”, a scris Raluca Turcan, luni, pe Facebook.

Aceasta mai acuză PSD că recurge la manipulări şi minciuni.

„Spre deosebire de campania deschisă şi directă a preşedintelui Klaus Iohannis, PSD recurge la manipulări şi miniciuni. Reamintim că propaganda electorală este strict interzisă în şcoli. Ne dorim o Românie normală, în care şcoala să rămână strict un spaţiu al educaţiei de calitate, nu un canal de propagare a mesajelor politice”, a conchis Turcan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici