Gafele lui Turcan. Reacţia lui Mînzatu, după ce vicepremierul a spus „propaghează” şi „omul să aibă garanţia că nu se trezeşte mort”

PSD o ironizează pe Raluca Turcan, după ce a spus „propaghează” şi „omul să aibă garanţia că nu se trezeşte mort”. Olguţa Vasilescu a scris pe Facebook „uite cine vorbeşte de analfabeţi”, în timp ce Roxana Mînzatu susţine că cetăţenii nu consideră gafele grave, pentru că nu sunt făcute de Dăncilă.

8338 afișări
Imaginea articolului Gafele lui Turcan. Reacţia lui Mînzatu, după ce vicepremierul a spus „propaghează” şi „omul să aibă garanţia că nu se trezeşte mort”

Reacţia lui Mînzatu, după gafele lui Turcan: Nu e aşa că dacă nu e ceva spus de Dăncilă nu vi se mai pare grav?

„Sunteţi siguri că ştiti care este conjugarea la a treia, singular, pentru verbul -a propaga-? Nu e aşa că, dacă nu e ceva spus de Dăncilă, ni vi se mai pare aşa grav? ”, a scris fostul ministru al Fondurilor Europene, Roxana Mînzatu, pe Facebook.

Şi şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă a ironizat-o pe Raluca Turcan, printr-o postare pe Facebook: „Uite cine vorbeşte de analfabeţi! Fetele de la PNL au ceva cu Poşta şi poştaşii...”.

PSD Hunedoara îi transmite vicepremierului Raluca Turcan „succesuri mai departe”.

„Din puţul gândirii vicepremierului PNL Raluca Turcan care.... --propaghează- şi -omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu mort...-...-Succesuri- mai departe Ralucăi Turcan! ”, potrivit unei postări publicate de filiala PSD Hunedoara, pe Facebook.

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, miercuri, referitor la cazul tragediei de la Timişoara, că „nu se poate ca în materie de siguranţă publică să nu existe controale ale instituţiilor statului astfel încât omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte mort”.

De asemenea, vicepremierul a spus că agenţi poştali fac politica PSD în teritoriu, că ameninţă cu neplata pensiilor sau ”propaghează” ştirea falsă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Taguri:
turcan,
psd,
propaghează

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici