Renate Weber şi Daniel Dăianu, primii pe listele PNL pentru PE

Vicepreşedintele PNL Crin Antonescu a anunţat, miercuri, după şedinţa Biroului Politic Central, că liberalii au aprobat lista pentru PE, primele locuri fiind ocupate, în ordine, de către Renate Weber şi de Daniel Dăianu.

2 afișări
Imaginea articolului Renate Weber şi Daniel Dăianu, primii pe listele PNL pentru PE

Renate Weber şi Daniel Dăianu, primii pe listele PNL pentru PE

Pe locul al treilea se află Adina Vălean - vicepreşedinte al grupului ALDE, urmată de Cristian Buşoi, deputat şi europarlamentar, de Ramona Mănescu, Mogor Csibi, Stejărel Olaru, Iulia Huiu, Horia Toma, Cristian Anghel.

Preşedintele Camerei Deputaţilor Bogdan Olteanu este pe locul 45 al listei PNL pentru euroalegeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici