Rezultate parţiale oficiale: Sorin Oprescu - 30,12%, Vasile Blaga - 29,56%

Sorin Oprescu a obţinut 30,12% din voturi, iar Vasile Blaga - 29,56% din voturi pentru Primăria Capitalei, la alegerile de duminică, după numărarea voturilor valabil exprimate din toate cele 1.181 secţii de votare, a anunţat miercuri BEC.

15 afișări
Imaginea articolului Rezultate parţiale oficiale: Sorin Oprescu - 30,12%, Vasile Blaga - 29,56%

Rezultate parţiale oficiale: Sorin Oprescu - 30,12%, Vasile Blaga - 29,56%

De asemenea, Cristian Diaconescu a obţinut 12,33%.

Aceste date sunt considerate parţiale, deşi au fost centralizate voturile din toate secţiile de votare ale Capitalei, însă se aşteaptă finalizarea reverificării buletinelor de vor nule de către BEM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici