Video Scandal între George Simion şi Gabriel Zetea la raportul privind indemnizaţiile demnitarilor

Liderul AUR, George Simion, şi deputatul PSD Gabriel Zetea au fost protagoniştii unei dispute, marţi, în Comisiile de Muncă şi Buget, în timp ce se discuta despre eliminarea parlamentarilor de pe lista demnitarilor care primesc indemnizaţii majorate.

1504 afișări

Gabriel Zetea a luat cuvântul în comisie, afirmând că, prin modificările aduse proiectului de lege, vor creşte salariile a mii de români din administraţiile publice locale, însă George Simion l-a acuzat că vrea să majoreze salariile parlamentarilor şi a primarilor.

„Tu poţi să trăieşti cu 2.000 de lei? George, vrem să le creştem salariile oamenilor, George, cresc salariile oamenilor”, a ţipat deputatul Gabriel Zetea la liderul AUR.

În replică, tot pe un ton ridicat, Georgea Simion a spus: ”Vă cresc salariile voastre, slugilor voastre de partid. (...) Ăla de la ANRE are 12.000 de euro, vreţi să le măriţi tot lor, tot la ăştia, tot la demnitari”.

„Nu e adevărat, să vă fie ruşine! Ai fost într-o primărie? Ai fost într-o singură primărie? Când ai intrat ultima dată într-o primărie?”, a continuat Zetea, în timp ce se apropia de liderul USR, care filma dezbaterile.

Disputa a continuat. „Sunteţi nişte mincinoşi”, a spus Simion. „Nu vă mai bateţi joc de angajaţii din primării, nu vă mai bateţi joc de români şi nu îi minţiţi”, a spus, cu voce nervoasă, Zetea.

În dispută a intervenit şi deputatul AUR Dan Tănasă: ”Vă creşteţi vouă salariile... Vouă şi activului de partid. Pe primarii ăştia îi scoală cineva din pat, noaptea la ora 3, şi îi forţează să se ducă primari? Nu vă e ruşine? Unu din trei români lucrează pe 1.500 de lei şi vor vreţi să creşteţi salariile la primari”, a spus Tănasă.

Social-democratul le spunea parlamentarilor AUR: „La oameni, la zeci de mii de români”.

La un moment dat, în timp ce preşedintele Comisiei de muncă, Adrian Solomon, îşi expunea punctul de vedere, George Simion i-a spus că minte „ca un ordinar”.

„Doamna Georgeta Simeleone, vă rog frumos, nu aveţi glas”, a replicat Solomon, în aplauzele unor deputaţi.

„Cum mi-aţi spus? Nu vă e ruşine? Vă măriţi salariile! Ordinarule”, a spus George Simion.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici