Scandalul legat de fraudarea votului la Sectorul 1. Solicitare de ultima oră a candidatului PSD, Daniel Tudorache

Primarul în funcţie al Sectorului 1, Dan Tudorache, cere Biroului Electoral Central renumărarea voturilor.

1111 afișări
Imaginea articolului Scandalul legat de fraudarea votului la Sectorul 1. Solicitare de ultima oră a candidatului PSD, Daniel Tudorache

Scandalul legat de fraudarea votului la Sectorul 1. Solicitare de ultima oră a candidatului PSD, Daniel Tudorache

„Azi-noapte, am solicitat Biroului Electoral Central renumărarea voturilor. Îmi doresc transparenţă totală, în primul rând pentru a elimina orice suspiciune despre furtul voturilor. Pentru că voturile reprezintă voinţa şi speranţa oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate. E normal ca într-o luptă atât de strânsă să se verifice fiecare vot. Nu sunt însă normale nici presiunile, nici manipulările”, a scris pe Facebook Dan Tudorache.

Candidatul USR-PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, l-a acuzat pe Tudorache de tentativă de fraudare a alegerilor. Clotilde Armand a chemat şi poliţia la Biroul Electoral.

Mai multe persoane au fost duse la poliţie.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, susţine că a câştigat un nou mandat: „Am în plus 200 de voturi faţă de Clotilde Armand”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici