Sebastian Bodu: Imaginea Crăciunului o asociez cu trenuleţul electric primit când aveam zece ani

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a declarat, pentru MEDIAFAX, că asociază imaginea Crăciunului cu aceea a unui trenuleţ electric pe care l-a primit cadou când avea zece ani.

162 afișări
Imaginea articolului Sebastian Bodu: Imaginea Crăciunului o asociez cu trenuleţul electric primit când aveam zece ani

Sebastian Bodu: Imaginea Crăciunului o asociez cu trenuleţul electric primit când aveam zece ani (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax foto)

"Am păstrat această amintire până anul acesta, când mi-am cumpărat altul şi am reuşit să îl instalez pe o masă electrică", povesteşte Bodu.

El spune că are încă şi locomotiva şi câteva vagoane ale trenuleţului primit în copilărie.

Europarlamentarul PDL va petrece Crăciunul cu cei apropiaţi, iar de Revelion spune că va sta în ţară şi va merge la munte, "dar nu pe Valea Prahovei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici